Fractal Design випустила корпус Torrent у модифікаціях Compact та Nano

Fractal Design підготувала до релізу дві нові модифікації корпусу Torrent. Вони отримали назви Compact та Nano, комплектуються одним або двома 180-мм вентиляторами й виділяються на тлі представленої раніше моделі меншими розмірами.

Fractal Design Torrent Compact и Nano

Для корпусу Fractal Design Torrent Compact характерні габарити 450(Д) x 222(Ш) x 467(В) мм, а вміщує він материнські плати формату до E-ATX. Водночас Torrent Nano при габаритах 417(Д) x 222(Ш) x 374(В) мм допускає встановлення плат типорозміру Mini-ITX й Mini-DTX. Обидві новинки будуть запропоновані у версіях з боковою панеллю із загартованого скла або сталі, а також світлодіодним RGB-підсвічуванням й без нього.

Fractal Design Torrent Compact
Fractal Design Torrent Compact

Серед інших особливостей корпусів можна виділити відкриту фронтальну решітку, підтримку відеокарт довжиною до 330-335 мм та продуману систему для прокладання кабелів за піддоном материнської плати. З детальними характеристиками новинок можна ознайомитися на сайті виробника: Torrent Compact та Torrent Nano.

Fractal Design Torrent Nano
Fractal Design Torrent Nano

У закордонних магазинах корпус Fractal Design Torrent Compact обійдеться щонайменше у €137, тоді як за Torrent Nano доведеться викласти від 116 євро.

Обговорити в форумі (коментарів: 43)

Всі новини за 10.02.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: