Micron припиняє випуск оперативної пам'яті під брендом Crucial Ballistix

Компанія Micron вирішила відправити «на пенсію» бренд високошвидкісної оперативної пам'яті Crucial Ballistix. В результаті статус EOL (End of Life) був наданий продуктовим лінійкам Crucial Ballistix, Crucial Ballistix MAX та Crucial Ballistix MAX RGB. Додамо, що такі продукти Micron пропонувала ентузіастам та геймерам ще з часів стандарту DDR1.

Micron

У короткому пресрелізі компанія оголосила про зміну бізнес-стратегії. Вона зосередиться на випуску звичайних модулів ОЗУ для настільних комп'ютерів та серверів під брендами Crucial/Micron. Йдеться про «голі» планки без радіаторів, які повністю відповідають специфікаціям JEDEC. Водночас твердотілі накопичувачі під маркою Crucial випускатимуться й надалі.

«Ми, як і раніше, зосереджені на розширенні асортименту NVMe та портативних SSD, призначених для геймерів на ПК та консолях. До того ж пам'ять стандарту JEDEC DDR5 від Crucial надає геймерам на комп'ютерах з підтримкою DDR5 більш високу продуктивність, швидкість передачі даних та пропускну здатність, ніж раніше було доступно з пам'яттю Crucial Ballistix», — заявила Тереза Келлі (Teresa Kelley), віцепрезидент та генеральний менеджер Micron Commercial Products Group.

Джерело:
PCPer

Обговорити в форумі (коментарів: 61)

Всі новини за 17.02.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: