Nvidia оновила графік виходу відеокарт GeForce RTX 40-ї серії

Редакція VideoCardz поділилася свіжою інформацією про плани Nvidia щодо розширення асортименту графічних прискорювачів. «Зелений» чипмейкер не поспішатиме з випуском моделі початкового рівня GeForce GTX 1630. В цей час у новинки відсутня дата релізу, що пояснюється проблемами з поставками необхідних компонентів. AIB-партнери тим часом вже тестують перші зразки GeForce GTX 1630.

Зрозуміло, увага ПК-ентузіастів та геймерів зараз прикута до наступного покоління відеокарт GeForce RTX. Наші колеги підтвердили через власні джерела, що Nvidia вирішила почекати з релізом карт GeForce RTX 40-ї серії. Вихід флагманської GeForce RTX 4090 був перенесений із серпня на вересень, модель GeForce RTX 4080 з'явиться у жовтні, а реліз GeForce RTX 4070 тепер відбудеться не раніше листопада.

Наголосимо, що ця інформація стосується термінів надходження у продаж. Анонс згаданої трійці Nvidia може провести за кілька тижнів до виходу флагмана. Також слід мати на увазі, що озвучені вище терміни не є остаточними. Все залежить від ситуації на складах AIB-партнерів Nvidia, де залишаються великі запаси карт GeForce RTX 30-ї серії.

Обговорити в форумі (коментарів: 34)