EK випускає вертикальне кріплення для відеокарт із підтримкою PCIe 4.0

Компанія EK Water Blocks, провідний виробник компонентів рідинного охолодження, представила кріплення для вертикального встановлення відеокарт з підтримкою нових моделей, які працюють за інтерфейсом PCIe 4.0.

Система кріплення EK-Loop Vertical GPU Holder EVO – Gen4 Riser пропонує надійний кронштейн для вертикального монтажу будь-яких сучасних відеокарт. Ця система монтується навіть усередині закритого корпусу. Використання багатьох монтажних точок та сталі 3 мм забезпечує високу жорсткість без провисання. Конструкція встановлюється на материнську плату та додатково прикручується до задньої стійки корпусу. У разі встановлення водоблоку вертикальна відеокарта не заважає водоблоку на CPU.

І вся ця конструкція розрахована в основному на тих, хто хоче оригінально представити нутрощі свого ПК з повною демонстрацією відеокарти та елементів рідинного охолодження, які підсвічуються. При цьому кронштейн розрахований й на установку звичайних трислотових відеокарт з повітряним охолодженням.

У комплекті є жорсткий райзер, який забезпечить роботу відеокарт по швидкісному інтерфейсу PCIe 4.0. Тобто можна використовувати будь-яку сучасну модель сімейства AMD Radeon RX 6000 чи NVIDIA GeForce RTX 30xx.

EK-Loop Vertical GPU Holder EVO – Gen4 Riser можна встановити на будь-які плати із закритою або відкритою конструкцією слотів PCIe. Для вертикального розміщення відеокарти потрібно 4-6 вільних слотів.

Придбати цей пристрій можна буде на офіційному сайті EKWB за ціною в 135,90 євро.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 40)