Голова Nvidia виступить на конференції SIGGRAPH 2022

Генеральний директор Nvidia Дженсен Хуанг, а також кілька спеціалістів компанії виступлять на конференції SIGGRAPH 2022, яка відбудеться у першій половині серпня. Захід запланований на другий день конференції, дев'яте серпня, та, як сказано в прес-релізі, висвітлюватиме майбутнє графіки.

Хуанг

«Познайомтеся з останніми проривними дослідженнями в галузі комп'ютерної графіки та штучного інтелекту на SIGGRAPH разом із Nvidia. Творці, дослідники, студенти та інші фахівці можуть дізнатися, як наші технології стимулюють інновації в галузі моделювання, спільної роботи та проєктування у різних галузях. Не проґавте цей шанс дізнатися, як відзначені нагородами дослідження Nvidia та технології нового покоління формують майбутнє дизайну», — йдеться в анонсі.

Варто додати, що на SIGGRAPH «зелений» чипмейкер традиційно торкається напрацювань у сфері професійної графіки, тому на анонс наступного покоління відеокарт GeForce RTX розраховувати не варто. Наприклад, на минулорічній конференції Nvidia представила 3D-прискорювач RTX A2000, а у 2018 році були анонсовані карти Quadro RTX (Turing), споріднені ігровим GeForce RTX 20-ї серії.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 29.07.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: