Старші відеокарти Intel Arc A-серії вийдуть до кінця поточного кварталу

Ще взимку Intel оголосила, що відеокарти Arc A-серії надійдуть у продаж у другому кварталі цього року. Формально Intel не порушила обіцянку та все ж таки випустила модель початкового рівня Arc A380, щоправда, як тимчасовий ексклюзив для китайського ринку. Зрозуміло, в Мережі вже з'явилися чутки про можливе скасування релізу старших відеокарт. Однак говорити про це передчасно, до того ж надійніші джерела з'ясували орієнтовні терміни виходу топових 3D-прискорювачів.

Як повідомляє німецький журналіст Ігор Валлоссек (Igor Wallossek), старші відеокарти Intel Arc A-серії по черзі дебютують у період із 5 серпня по 29 вересня, тобто протягом третього кварталу. Чипмейкер не проводитиме масштабної презентації, обмежившись формальним анонсом кожної моделі. Все це супроводжуватиметься публікацією оглядів від обраних «залізних» видань.

Нагадаємо, що Intel вже почала відвантажувати прес-семпли відеокарт Arc A-серії, наприклад моделі Arc A750/A770 Limited Edition раніше надійшли в редакції Gamer Nexus та Linus Tech Tips. В цей час закордонні колеги обмежені договором про нерозголошення (NDA), тому розгорнута інформація про продуктивність та інші особливості відеокарт Intel стане доступною після їх офіційного релізу.

Джерела:
Igor's Lab
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 26)