Nvidia розповість про GPU Hopper та процесор Grace на конференції Hot Chips

З 21 по 23 серпня у віртуальному форматі відбудеться тридцять четверта конференція Hot Chips. Цей технологічний симпозіум проходить щорічно у серпні та збирає провідних спікерів зі світу високих технологій.

У програмі конференції заплановано виступи представників Intel, Nvidia, AMD, MediaTek Tesla Motors, ARM, Samsung та інших технологічних компаній. Крім того, з доповіддю «Semiconductors Run the World» виступить генеральний директор Intel Пет Гелсінджер (Pat Gelsinger).

Основними темами Nvidia у рамках Hot Chips стануть графічні процесори сімейства Hopper, ARM-процесор Grace, а також однокристальні системи Orin та комутатори NVLink Switch.

Наприклад, технологія NVLink-C2C використовується як для поєднання кількох чиплетів в одному процесорі Grace, так і для зв'язку з графічним процесором Hopper. Таке підключення передає дані швидкості 900 ГБ/с. Це в сім разів перевищує можливості протоколу PCI Express 5.0, при цьому NVLink-C2C має вп'ятеро кращу енергоефективність.

Nvidia Grace являє собою процесор зі 144 ядрами Arm Neoverse. Він створений для вирішення складних обчислювальних завдань та може запропонувати контролер пам'яті LPDDR5X із пропускною здатністю інтерфейсу один терабайт на секунду. Тепловий пакет Nvidia Grace складає 500 Вт.

На основі технології NVLink-C2C компанія запропонує комутатор NVLink Switch. Він дозволяє зв'язати 32 системи Nvidia H100 в один суперкомп'ютер, який забезпечує пікову продуктивність штучного інтелекту в один ексафлопс.

Джерело:
Nvidia

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 20.08.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: