AMD стане другим найбільшим замовником 5-нм продукції TSMC

AMD продовжує готуватися до релізу центральних та графічних процесорів наступного покоління, нарощуючи їхнє виробництво. За підсумками другої половини 2022-го компанія стане другим за величиною замовником 5-нм чипів TSMC, поступившись лише корпорації Apple. Такою інформацією поділилося тайванське веб-видання DigiTimes із посиланням на джерела у галузі.

AMD

На фабриках TSMC випускається чимало актуальних та майбутніх продуктів AMD. У випадку 5-нм конвеєра йдеться про чиплети для процесорів Zen 4, а також графічні ядра для наступного покоління відеокарт Radeon. Іншими словами, в найближчому майбутньому більшість продуктів AMD буде випускатися із застосуванням 5-нм технології TSMC.

AMD

Чиплети Zen 4 дебютують у настільних CPU Ryzen 7000 (Raphael) вже наступного місяця, а до кінця року вийдуть серверні процесори EPYC Genoa на їх основі. Ще одним 5-нм продуктом, який AMD випустить цього року, стануть графічні ядра RDNA 3-го покоління для відеокарт Radeon RX 7000. Подробиці про них компанія оприлюднить у найближчі місяці.

AMD

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 26.08.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: