Подробиці про конструкцію відеокарти Intel Arc A770 Limited Edition

Intel продовжує ділитися відомостями про топові відеокарти Arc A-серії. Цього разу представники чипмейкера торкнулися теми оверклокінгу нових 3D-прискорювачів, а також розкрили конструкцію еталонних моделей Limited Edition. Нагадуємо, що Intel обіцяє випустити ігрові відеокарти Arc A770 та Arc A750 «дуже скоро».

Представники Intel показали процес оверклокінгу відеокарти Arc A750 Limited Edition через фірмовий додаток Arc Control. Завдяки збільшенню параметра GPU Power зі 185 до 228 Вт та налаштуванню кривої частоти/напруги графічний процесор розігнався з 2550 до 2719 МГц. Це підняло частоту кадрів з 90 до 96 к/с у грі Hitman 3. Температура GPU під навантаженням склала 81°C, відеопам'яті — 88°C.

Флагманська відеокарта Intel Arc A770 Limited Edition використовує друковану плату з трьома виходами DisplayPort 2.0 та одним HDMI 2.1. Основне живлення GPU виконано за 6-фазною схемою, додаткове джерело підключається через 6- та 8-контактні роз'єми. Для обміну інформацією використовується інтерфейс PCI Express 4.0 x16.

Система охолодження виконана на базі радіатора з випарною камерою та чотирма плоскими теплотрубками. За його обдування відповідає пара вентиляторів, а тильна сторона відеокарти прикрита підсилювальною пластиною. Не обійшлося без світлодіодного RGB-підсвічування. Шум кулера, якщо вірити Intel, у штатному режимі не перевищує 39 дБа.

Про характеристики відеокарт Intel Arc A-серії ми розповідали в окремому матеріалі. Точні терміни виходу та рекомендовані ціни старших 3D-прискорювачів, на жаль, все ще тримаються у секреті.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 17.09.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: