Noctua нагадує про можливість безплатно отримати набір кріплень для платформи AM5

Австрійський виробник систем охолодження Noctua продовжує традицію безплатної роздачі кріплень для нових платформ. Напередодні релізу процесорів Ryzen 7000 (Raphael) та плат AM5 компанія вирішила нагадати про можливість отримати монтажний комплект до майбутньої платформи AMD. До речі, нещодавно Noctua випустила рекомендації щодо нанесення термопасти на процесори AM5.

Не секрет, що масова платформа AM5 успадкувала сумісність із кулерами для Socket AM4. Завдяки цьому практично всі системи охолодження Noctua, випущені з січня 2019 року, можна без проблем використати із процесорами Ryzen 7000. Винятком є моделі NH-L9a-AM4 та NM-AM4-L9aL9i, які потребують окремого бекплейту. Варіант NH-L9a із підтримкою AM5 «з коробки» компанія обіцяє випустити в першому кварталі 2023-го.

Власники старих кулерів Noctua, які не підтримують AM4, можуть безплатно отримати монтажний набір під платформу AMD. Для цього слід звернутися до служби підтримки, надавши докази володіння платою або процесором AM4/AM5 та системою охолодження Noctua. Докладніша інформація доступна на офіційному сайті вендора.

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 22.09.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: