Огляди відеокарти Intel Arc A770 вийдуть на початку жовтня

Підготовка до релізу топових відеокарт Intel Arc A-серії набирає обертів. Чипмейкер раніше пообіцяв «дуже скоро» випустити 3D-прискорювачі Arc A770 та Arc A750, причому огляди старшої моделі вийдуть через півтора тижня. Заборона на їхню публікацію спадає наступної середи, 5 жовтня, о 16:00 за київським часом.

Цієї п'ятниці, 30 вересня, в Мережі стануть доступні матеріали, присвячені розпакуванню нового 3D-прискорювача. Справедливо відзначити, що Intel вже багато разів демонструвала відеокарти Arc A770/A750 у модифікації Limited Edition. Ці моделі також встигли побувати в редакціях YouTube-каналів Gamers Nexus та Linus TechTips. Сподіватимемося, що разом із розпакуванням стануть відомі інші подробиці про новинки, зокрема рекомендовані ціни.

Також варто мати на увазі, що вказані вище терміни не можна назвати остаточними. Intel вже багаторазово переносила реліз топових відеокарт Arc A-серії, офіційний дебют яких спочатку мав відбутися у першій половині 2022-го. В цей час лінійка 3D-прискорювачів представлена лише моделлю початкового рівня Arc A380.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 6)