AMD анонсувала технологію масштабування FidelityFX Super Resolution 3

Разом із відеокартами Radeon RX 7900 XTX та Radeon RX 7900 XT компанія AMD анонсувала технологію масштабування зображення FidelityFX Super Resolution 3. Власники «червоних» 3D-прискорювачів зможуть випробувати її наступного року.

FidelityFX Super Resolution 3.0

Чипмейкер не став вдаватися до подробиць про особливості роботи FidelityFX Super Resolution 3, але разом з цим пообіцяв до дворазового приросту частоти кадрів щодо FSR 2.0. Наприклад, на презентації в ігровому рушію Unreal Engine 5 перехід з FidelityFX Super Resolution 2.0 на 3.0 збільшив fps з 60 до 112 к/с. Демонстрація була запущена на одній із відеокарт Radeon RX 7000-ї серії.

FidelityFX Super Resolution 3.0

Крім того, до набору графічних драйверів Radeon Software Adrenalin буде додано функцію AMD HYPR-RX. Вона дозволить в один клік покращити продуктивність та затримку системи, активувавши FidelityFX Super Resolution та Radeon Boost. Грубо кажучи, це відповідь на зв'язку Nvidia Reflex та DLSS. У Dying Light 2, наприклад, це забезпечить приріст частоти кадрів до 85% та зниження затримок на дві третини.

FidelityFX Super Resolution 3.0

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Всі новини за 04.11.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: