Galax випустить GeForce RTX 4090 Boomstar для любителів аніме

Компанія Galax представила спеціальну версію флагманської відеокарти GeForce RTX 4090, яка доступна лише на китайському ринку. Ця модель виконана в білому кольорі та може похвалитися наявністю яскравого підсвічування.

GeForce RTX 4090 Boomstar оснащується масивною трислотовою системою охолодження з трьома вентиляторами.

Бічна панель з написом Boomstar та вентилятори мають яскраву ілюмінацію.

Також в комплекті є підставка з великим логотипом, що підсвічується.

В основі GeForce RTX 4090 Boomstar графічний процесор AD102 із 16 384 потоковими ядрами. Частота Boost Clock підвищена з 2520 МГц до 2580 МГц. На платі 24 ГБ пам'яті GDDR6X зі стандартними частотами (ефективне значення 21 ГГц). Відеокарта оснащена новим роз'ємом живлення 12VHPWR та обмежена стандартним лімітом у 450 Вт.

Така відеокарта вже доступна у Китаї. І нещодавно у Twitter з'явився мем щодо одного із щасливих власників нової відеокарти.

Але найцікавіші GeForce RTX 4090 Boomstar вийдуть трохи згодом. Виробник анонсував появу особливої версії Boomstar з анімешними дівчатками на корпусі. Можливо таке придбання принесе ще більшу радість потенційному покупцю. Але терміни появи цих відеокарт поки що невідомі. Звичайна версія GeForce RTX 4090 Boomstar продається у Китаї за ціною близько 2500 доларів.

Джерело:
Videocardz.com

Обговорити в форумі (коментарів: 31)