Fractal Design випускає компактні корпуси Ridge

Компанія Fractal Design представила нову лінійку компактних корпусів Ridge формату SFF. При невеликих розмірах корпуса мають широкі можливості для встановлення потужних компонентів. Передбачено вертикальне та горизонтальне встановлення.

Простий лаконічний дизайн дозволяє органічно вписати корпус у будь-який інтер'єр. Fractal Design Ridge доступні у білому та чорному кольорах.

Габарити 74 x 395,4 x 110 мм у вертикальному положенні. Маса 4,3 кг.

Корпуси підтримують материнські плати формату Mini-ITX. Передбачена можливість встановлення відеокарт завдовжки до 335 мм. Висота кулера на процесорі до 70 мм. Є можливість монтажу радіатора системи рідинного охолодження довжиною до 280 мм без встановленої відеокарти. Передбачено встановлення до чотирьох накопичувачів формату 2,5 дюйми.

Перфорація стін забезпечує якісну вентиляцію компонентів. Передня панель має додатковий тканинний пиловий фільтр. Корпус поставляється з парою великих вентиляторів 140 мм, які охолоджують відеокарту. Для встановлення відеокарти є райзер PCI-E 4.0.

На передній панелі два порти USB 3.0, один USB type-C and та комбінований аудіороз'єм.

У мережі вже доступні огляди Fractal Design Ridge, наприклад на TechPowerUp. Вони дають повне уявлення про нюанси та ефективність охолодження.

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 17.11.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: