Sapphire готує до виходу відеокарти Radeon RX 7900 XT/XTX Nitro

Компанія Sapphire натякає на анонс нових відеокарт Radeon RX 7900 XTX та Radeon RX 7900 XT у рамках лінійки Nitro. На представленому анімованому тизері можна розглянути кулер із трьома вентиляторами особливої форми. Загальний стиль корпусу нагадує дизайн AMD Radeon VII, але с підсвіткою по боках.

Відеокарти Sapphire Nitro традиційно використовують еталонні друковані плати від AMD у поєднанні з покращеним охолодженням. Технічних подробиць поки немає, але можна припустити, що Sapphire випустить версії Nitro зі стандартними частотами та з невеликим розгоном.

Нещодавно ми писали, що нестандартні моделі нових Radeon вийдуть через тиждень-два після референсних моделей. Старт продажів Radeon RX 7900 XTX та Radeon RX 7900 XT заплановано на 13 грудня. Еталонні відеокарти вже оснащені кулером з трьома вентиляторами та мають менше енергоспоживання на тлі конкурентів Nvidia RTX 40-ї серії. Навіть топова модель Radeon RX 7900 XTX обмежиться TDP 355 Вт. Появу у продажу Sapphire Nitro можна очікувати ближче до зимових свят.

Обговорити в форумі (коментарів: 29)

Всі новини за 24.11.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: