Доступність відеокарт Radeon RX 7900 XT/XTX на старті продажів буде обмеженою

Відразу кілька джерел повідомляє про обмежену доступність відеокарт Radeon RX 7900 XT/XTX на момент старту продажів. Деякі стверджують, що на весь регіон EMEA (Європа, Близький Схід та Африка) буде поставлено десять тисяч пристроїв еталонного дизайну AMD, причому три тисячі з них припадає на Німеччину.

RDNA 3

Інші джерела також нарікають на проблеми з прошивкою та драйверами для нових відеокарт. Зокрема, повідомляється про витоки пам'яті, внаслідок чого спостерігається падіння швидкодії та зависання. До того ж виробники стикаються із затримками постачання, через що деякі моделі альтернативного дизайну можуть затриматися до січня. На виробництві Radeon RX 7900 XT/XTX також позначилося закриття деяких фабрик через спалахи COVID-19.

В той самий час китайські ЗМІ заявили, що відеокарти еталонного дизайну AMD не будуть продаватися у Піднебесній. Повідомляється, що це результат напруженої ситуації з Тайванем. У результаті на китайський ринок надійдуть лише карти альтернативного дизайну, що напевно призведе до меншої кількості пропозицій та високих цін.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 44)

Всі новини за 06.12.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: