Intel покращила швидкодію відеокарт Arc Alchemist у популярних іграх з DirectX 9

Фахівці Intel продовжують працювати над програмним забезпеченням для 3D-прискорювачів сімейства Arc Alchemist. Зокрема, новий графічний драйвер приніс істотний приріст швидкодії в іграх на базі API DirectX 9. Йдеться про такі популярні проєкти, як Counter Strike: Global Offensive, StarCraft II, League of Legends, Guild Wars 2, Payday 2 та Stellaris.

Intel Arc

Нагадаємо, що спочатку для запуску проєктів на основі DirectX 9 відеоадаптери Intel Arc Alchemist використовували програмний інтерфейс Microsoft D3D9On12. Він відповідає за перетворення графічних команд DirectX 9 в інструкції, які підтримує API DirectX 12. Цілком очікувано, що швидкодія при цьому залишає бажати кращого, а ігри з DirectX 9, мабуть, стали головним слабким місцем новинок Intel.

Intel ArcIntel Arc

У новому графічному драйвері Intel продала комбінований підхід до запуску проєктів на базі DX9. Для деяких ігор, на кшталт тих, що згадані у першому абзаці, процесорний гігант впровадив нативну підтримку DirectX 9. Наприклад, у Counter Strike: Global Offensive це забезпечило 80% приріст середньої частоти кадрів, а також відчутно зменшило просідання fps. Для запуску менш популярних ігор з DX9, як і раніше, використовується інструмент D3D9On12.

Intel Arc

Джерело:
Intel

Обговорити в форумі (коментарів: 28)

Всі новини за 07.12.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: