Нові варіанти карт Radeon RX 7900 XT/XTX від ASRock та XFX

З кожним днем в Мережі з'являється все більше подробиць про відеокарти Radeon RX 7900 XT/XTX альтернативного дизайну. Наприклад, ASRock запропонує флагманський 3D-прискорювач AMD Navi 31 модифікації Aqua. Її «фішкою» стане встановлений full-cover водоблок.

Radeon RX 7900

ASRock Radeon RX 7900 XTX Aqua також зможе похвалитися друкованою платою з посиленою підсистемою живлення та трьома 8-контактними роз'ємами PCI-E Power на торці. Водоблок поєднує мідну нікельовану основу та акрилову верхню частину, а тильну сторону відеокарти прикриває підсилювальна пластина. Додамо, що раніше серія продуктів ASRock Aqua обмежувалася материнськими платами.

Radeon RX 7900

Radeon RX 7900

XFX тим часом запропонує Radeon RX 7900 XT/XTX у модифікації Speedster Merc 310. Вони оснащуються великою системою охолодження з трьома вентиляторами та відрізнятимуться за дизайном друкованої плати. У старшої відеокарти на торці розпаяно три 8-контактні роз'єми додаткового живлення, а у молодшої — два. Частотні характеристики новинок, швидше за все, буде оголошено наступного тижня.

Radeon RX 7900

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 07.12.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: