Процесорні плани Intel на 2023 рік: лінійка Raptor Lake-S Refresh та нові CPU для робочих станцій

У вільному доступі опинилося чимало конфіденційних слайдів Intel, на яких розкриваються процесорні плани компанії на наступний рік. Чипмейкер готує масштабне оновлення лінійки процесорів для робочих станцій, а також «рефреш» сімейства Raptor Lake-S для масової платформи LGA1700.

Intel

У Мережі вже з'являлася інформація про наміри Intel випустити процесори Raptor Lake-S Refresh, проте тепер ми маємо офіційне підтвердження. Ці CPU працюватимуть із випущеними раніше материнськими платами LGA1700 та, за попередньою інформацією, принесуть невелику (100-200 МГц) прибавку до робочих частот. Разом з тим платформа Intel LGA1851 для процесорів Meteor Lake та Arrow Lake затримається до 2024 року.

IntelIntel

Для робочих станцій Intel готує відразу кілька платформ, в тому числі двосокетну модифікацію LGA4677. На слайдах нижче приведені основні особливості, а також специфікації майбутніх процесорів. Можна виділити підтримку оперативної пам'яті DDR5, високошвидкісного інтерфейсу PCI Express 5.0 та наявність до 56 ядер із технологією Hyper-Threading.

IntelIntel

IntelIntel

IntelIntel

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 09.12.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: