Відеокарта Radeon RX 7900 XTX у виконанні Sapphire Nitro+

Sapphire Technology незабаром представить свої варіанти графічних адаптерів Radeon RX 7900 XT/XTX. У Мережі вже доступні перші зображення моделі Radeon RX 7900 XTX Nitro+, яка стане однією з найбільших версій цього 3D-прискорювача.

Sapphire Radeon RX 7900 XTX Nitro+

Відеокарта Sapphire Radeon RX 7900 XTX Nitro+ отримала кулер із трьома вентиляторами та займає одразу чотири слоти розширення. Кожух системи охолодження та підсилювальна пластина виконані у сріблястих кольорах. Не обійшлося без світлодіодного підсвічування, причому виробник використовував дві великі смуги з боків відеокарти.

Sapphire Radeon RX 7900 XTX Nitro+

В основу новинки ляже друкована плата альтернативного дизайну із трьома 8-контактними роз'ємами PCI-E Power на торці. Інформація про схемотехніку PCB ще не надходила, проте відомо, що Sapphire передбачила дві мікросхеми VGA-UEFI. Набір відеовиходів включає по два HDMI 2.1 та DisplayPort 2.1.

Sapphire Radeon RX 7900 XTX Nitro+

Більше подробиць про відеокарти Radeon RX 7900 XT/XTX стане доступно наступного тижня. Заборона на публікацію оглядів новинок спадає в понеділок, а офіційні продажі почнуться у вівторок.

Sapphire Radeon RX 7900 XTX Nitro+

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 32)

Всі новини за 09.12.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: