AMD, Intel та Nvidia готуються представити нові продукти на виставці CES 2023

У перші дні січня стартує виставка споживчої електроніки CES 2023. На ній відбудеться чимало цікавих анонсів зі світу комп'ютерного «заліза», у тому числі презентації провідних розробників центральних та графічних процесорів. Наприклад, AMD та Nvidia вже визначилися з точним часом.

Захід Nvidia стартує третього січня о 18:00 за Києвом. У цей момент чипмейкер опублікує заздалегідь підготовлену відеопрезентацію. Виступу голови Nvidia Дженсена Хуанга, судячи з усього, не буде. Що стосується нових «залізок», то компанія має представити мобільні відеоадаптери GeForce RTX 40-ї серії, а також відеокарту GeForce RTX 4070 Ti, яка раніше була відома як GeForce RTX 4080 12GB.

Nvidia

AMD запланувала пряму трансляцію виступу генерального директора Лізи Су. Вона розпочнеться п'ятого січня о 4:30 за київським часом. За попередньою інформацією, на нас чекає дебют 65-ватних чипів Ryzen 7000 для платформи AM5, мобільних процесорів на архітектурі Zen 4 та, можливо, нових відеоадаптерів RDNA 3-го покоління.

AMD

Корпорація Intel теж оголосила про плани взяти участь у CES 2023, щоправда, точний час презентації поки що не називає. Її програма включатиме анонс 65-ватних CPU Core 13-го покоління, флагманського процесора Core i9-13900KS та розсипу процесорів Raptor Lake для ноутбуків. Іншими словами, початок січня для всіх трьох чипмейкерів буде насиченим.

Intel

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 19.12.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: