GeForce Beyond: Nvidia підтвердила анонс нових ігрових продуктів на CES 2023

Про плани Nvidia взяти участь у виставці CES 2023 відомо вже давно. Зараз компанія оголосила, що проведе в її рамках чергову презентацію GeForce Beyond, яка буде присвячена продуктам для геймерів. Старт заходу — третього січня о 18:00 за київським часом. Стежити за анонсами «зелених», як завжди, можна буде через офіційний YouTube-канал Nvdia GeForce.

GeForce Beyond

Чипмейкер поки не розкриває, про які саме продукти йтиметься на наступній презентації GeForce Beyond. Втім, з численних витоків відомо, що компанія, як мінімум представить відеокарту GeForce RTX 4070 Ti (перейменовану GeForce RTX 4080 12GB), а також мобільні 3D-прискорювачі GeForce RTX 40-ї серії. Останні все частіше зустрічаються в онлайн-базах тестових пакетів, наприклад GeForce RTX 4080 Laptop підтвердила характеристики через Geekbench.

В цей самий час згадка відеокарти GeForce RTX 4070 Ti була знайдена у системних вимогах програми Nvidia Omniverse View. Закордонні рітейлери й зовсім не соромляться приймати попередні замовлення на нову відеокарту. Додамо, що офіційні продажі GeForce RTX 4070 Ti повинні початися тільки п'ятого січня.

GeForce Beyond

Джерело:
Nvidia

Обговорити в форумі (коментарів: 30)

Всі новини за 28.12.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: