AMD прокоментувала проблему перегріву еталонних карт Radeon RX 7900 XTX

Компанія AMD продовжує вивчати проблему перегріву еталонних відеокарт Radeon RX 7900 XTX та вже знайшла її ймовірну причину. Чипмейкер сьогодні виступив із заявою, в якій знову порекомендував невдатним власникам звернутися до служби підтримки, а також запевнив, що проблема торкається обмеженої кількості проданих карт.

AMD вважає, що у перегріві Radeon RX 7900 XTX винна, як не дивно, система охолодження відеокарти. Компанія не стала вдаватися до подробиць, проте закордонні колеги вказують на дефект випарної камери. У еталонних 3D-прискорювачів Navi 31 вона охоплює майже всю площу друкованої плати. За неофіційною інформацією, проблема характерна для кількох партій Radeon RX 7900 XT/XTX, тобто для тисяч відеокарт еталонного дизайну.

«Ми працюємо над визначенням першопричини неочікуваного тротлінгу, з яким стикаються деякі користувачі відеокарт Radeon RX 7900 XTX виробництва AMD. На основі наших спостережень на цей час ми вважаємо, що проблема пов'язана з системою охолодження, яка використовується в еталонному дизайні AMD, та, ймовірно, присутня в обмеженій кількості проданих карт, — розповідає чипмейкер. — Покупці, які зіткнулися з неочікуваним тротлінгом, повинні звернутися до служби підтримки AMD».

Джерело:
Overclock3D

Обговорити в форумі (коментарів: 44)

Всі новини за 04.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: