Acer пропонує стіл-велотренажер для ноутбука

Компанія Acer здивувала незвичайним анонсом, представивши оригінальний аксесуар, що розширює поняття про можливості офісних меблів. Це стіл для ноутбука, поєднаний із велотренажером. Ідеальне рішення тих, хто хоче вирішити проблему низької фізичної активності. При цьому стіл перетворює вироблену кінетичну енергію на електричну, дозволяючи використовувати її для підзарядки гаджетів.

Стіл-велотренажер eKinekt BD 3 дозволяє працювати та тренуватися одночасно. У столу є два положення — робочий та спортивний режим. Користувач може гнучко налаштовувати висоту сидіння та опір велотренажера. За годину безперервного кручення педалей зі швидкістю 60 обертів за хвилину пристрій виробляє 75 Вт електроенергії. Завдяки портам USB Type-A та USB Type C можна заряджати від столу ноутбук, мобільний телефон та будь-які інші гаджети. Передбачено LCD-дисплей та спеціальну програму для телефону, щоб відстежувати спортивні успіхи. Серед додаткових зручностей — підставка для напоїв та гачок для сумки.

eKinekt BD 3 надійде у продаж у країнах Європи, Близького Сходу й Африки в червні за ціною 999 євро. Дата постачання в Україну буде оголошена пізніше.

Обговорити в форумі (коментарів: 40)

Всі новини за 05.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: