EKWB підготувала водоблоки для «скальпованих» чипів Intel Core 12-/13-го покоління

Словенська фірма EK Water Blocks анонсувала вихід серії водоблоків EK-Quantum Velocity Direct Dіe D-RGB для платформи Intel LGA1700. Вони розраховані на використання у зв'язці з топовими чипами Core 12-/13-го покоління, зокрема Core i9-13900KS, та передбачують безпосередній контакт із кристалом процесора.

EK-Quantum Velocity Direct Die

Вищезгадана лінійка представлена двома рішеннями. Версія EK-Quantum Velocity² Direct Die D-RGB – 1700 Limited Edition буде випущена тиражем 100 екземплярів та включає все необхідне: водоблок із позолоченою кришкою, кріплення для встановлення «голого» процесора, інструмент для «скальпування» CPU LGA1700, рідкий метал Thermal Grizzly Conductonaut й дві губки для запобігання його витоку. Її вендор оцінив у 350 євро.

EK-Quantum Velocity Direct Die

EK-Quantum Velocity Direct Die

Варіант EK-Quantum Velocity Direct Die D-RGB – 1700 Nickel + Plexi постачається без інструмента для зняття теплорозподільної кришки процесора, а верхня частина водоблоку виконана з прозорого акрилу. Цей комплект коштуватиме 200 євро.

EK-Quantum Velocity Direct Die

Не забула компанія і про власників водоблоку EK-Quantum Velocity під сокет LGA1700. Їм буде запропоновано комплект для апгрейду, що складається з контактної пластини для «голого» процесора та відповідного набору кріплень. Він обійдеться у €110. Інструмент для «скальпування» також буде випущений як самостійний продукт із ціною €75. Усі вищеописані новинки EK Water Blocks вийдуть у середині лютого.

EK-Quantum Velocity Direct Die

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 13.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: