be quiet! представила блоки живлення Pure Power 12 M стандарту ATX 3.0 та два нових термоінтерфейси

Компанія be quiet! анонсувала надходження до продажу лінійки порівняно недорогих блоків живлення Pure Power 12 M. Вона представлена рішеннями номіналом від 550 до 1000 Вт. Усі вони відповідають стандарту ATX 3.0, мають модульну систему підключення кабелів та отримали сертифікат енергоефективності 80 Plus Gold.

be quiet!

З інших особливостей джерел живлення можна виділити дві лінії +12 В, наявність кабелів під відеокарти із роз'ємами як PCI-E Power, так й 12VHPWR, різноманітних систем захисту, а також 10-річну гарантію виробника. За активне охолодження «нутрощів» відповідає 120-мм вентилятор. У європейських магазинах БЖ Pure Power 12 M з'являться вже сьомого лютого за рекомендованою ціною від 95 до 170 євро в залежності від номіналу. На український ринок вони надійдуть через кілька тижнів після цього.

be quiet!

Крім того, разом із блоками живлення be quiet! представила два нові термоінтерфейси: термопасту DC2 та рідкий метал DC2 Pro. Для першої новинки заявлено теплопровідність 7,5 Вт/(мК), а для другої — 80 Вт/(мК). Термопаста поставляється у 3-грамових шприцах, розрахованих на дев'ять застосувань, а рідкого металу має вистачити на десять використань. Рекомендована ціна термоінтерфейсів становить €7,9 та €11,9 відповідно.

be quiet!be quiet!

Обговорити в форумі (коментарів: 35)

Всі новини за 25.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: