PowerColor випустить відеокарту Radeon RX 7900 XTX Liquid Devil із водоблоком

Компанія PowerColor натякає на анонс нової відеокарти із водоблоком для систем рідинного охолодження. Очевидно, що йдеться про Radeon RX 7900 XTX Liquid Devil. Раніше в лінійці Liquid Devil вже було представлено кілька топових моделей AMD, зокрема Radeon RX 6900 XT Liquid Devil та Radeon RX 6950 XT Liquid Devil. Всі вони оснащувалися високоякісними водоблоками повного покриття від компанії EK. Такі відеокарти розраховані для встановлення в ПК із кастомними системами рідинного охолодження.

Серія Liquid Devil виходить з PCB лінійки Red Devil. В цьому випадку це означає систему живлення 12+3+2 фаз, три 8-контактні роз'єми живлення і подвійний BIOS. PowerColor відбирає найкращі чипи для серії Devil, тому відеокарти вже працюють на високих частотах та демонструють найкращий розгінний потенціал.

На цей час було представлено лише одну відеокарту Radeon RX 7900 з рідинним охолодженням — це ASRock Aqua з ціною понад 1400 доларів. Можна припустити, що цінник PowerColor Liquid Devil буде приблизно на такому ж рівні.

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Всі новини за 05.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: