Gigabyte готує зовнішню відеокарту Aorus GeForce RTX 4090 Gaming Box

Компанія Gigabyte планує випустити док-станцію із зовнішньою відеокартою GeForce RTX 4090 під брендом Aorus. Оновлену Aorus Gaming Box можна буде під'єднати до будь-якого ноутбука або компактного ПК з інтерфейсом Thunderbolt.

Gaming Box використовує спеціальну версію GeForce RTX 4090 з водоблоком та автономним контуром водяного охолодження. Можна припустити, що за основу взято Aorus GeForce RTX 4090 Xtreme Waterforce, яка оснащується трисекційним радіатором.

Док-станція має власний блок живлення. На задній панелі розташовані три порти DisplayPort та один HDMI. Також є два порти USB 3.0 Type-A, Ethernet та Thunderbolt. Точна версія інтерфейсу Thunderbolt поки що невідома. У минулому поколінні Aorus GeForce RTX 3090 Gaming Box використовувався інтерфейс Thunderbolt 3 з пропускною здатністю 40 Гбіт/с, таку ж швидкість забезпечує і Thunderbolt 4. Це може трохи обмежувати потенціал такої потужної відеокарти, як GeForce RTX 4090.

Точніші дані про новий пристрій стануть доступними після офіційного анонсу та додавання Aorus GeForce RTX 4090 Gaming Box на офіційний сайт Gigabyte.

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 16.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: