На підході ще одна відеокарта GeForce RTX 4090 із «турбіною»

Нещодавно ми розповідали про відеокарту GeForce RTX 4090, обладнану системою охолодження «турбінного» типу. Вона розрахована на використання у системах з обмеженим простором, але, як показали тести, розплачується за порівняно невеликі габарити високим рівнем шуму та температурами. Втім, попит на подібні пристрої є, що підштовхнуло ще одного виробника випустити схожу модель.

На цей момент не уточнюється, хто саме з вендорів вирішив випустити чергову GeForce RTX 4090 з «турбіною». Однак маркування на друкованій платі вказують, що новинка може бути витвором Gigabyte. Набір відеовиходів представлений трьома DisplayPort 1.4 та одним HDMI 2.1, а роз'єм додаткового живлення 12VHPWR розпаяний у задній частині карти.

Разом із фото було опубліковано детальні специфікації відеокарти. Цілком очікувано, що заводського розгону не передбачено: GPU AD102 працює на boost-частоті 2520 МГц, а відеопам'ять GDDR6X — на 21 ГГц (ефективних). З інших особливостей можна виділити довжину 250 мм та радіатор на основі випарної камери. Штатний рівень TGP дорівнює 450 Вт.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 23.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: