Intel збільшила постачання відеокарт Arc A-серії на європейський ринок

Корпорація Intel продовжує працювати над покращенням доступності відеокарт Arc A-серії. За останні тижні процесорний гігант не лише знизив рекомендовану вартість моделі Arc A750, але й суттєво наростив постачання до Європи. В цей час відеокарти Intel можна без проблем придбати у багатьох європейських магазинах, причому деякі ритейлери на складах мають більше тисячі таких пристроїв.

Arc A750

На думку закордонних колег, завдяки таким крокам Intel розраховує закрити прогалину в ціновому сегменті, яка залишилася поза увагою з боку AMD та Nvidia. Обидва чипмейкери не поспішають із релізом недорогих 3D-прискорювачів нового покоління. Наприклад, Nvidia протягом весни повинна випустити тільки моделі GeForce RTX 4070 й RTX 4060 Ti, а про новинки AMD зовсім нічого не чути.

В той самий час Intel покращує як доступність своїх відеокарт, так і швидкодію. З дня релізу Arc A750 та Arc A770 фахівці процесорного гіганта провели величезну роботу над програмним забезпеченням, усунувши чимало «дитячих хвороб». Разом з цим кожен новий реліз драйвера помалу покращує продуктивність карт Arc A-серії, роблячи їх цікавішим рішенням на тлі конкурентів.

Arc A750

Джерела:
ElChapuzasInformatico
TechSpot

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 27.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: