GeForce RTX 4070 буде доступна у версіях з 8-контактними роз'ємами живлення

Німецький журналіст Ігор Валлоссек (Igor Wallossek) поділився свіжими подробицями про відеокарту GeForce RTX 4070. Ця модель, нагадаємо, базується на урізаному графічному процесорі Nvidia AD104 та має надійти у продаж менш ніж через місяць, а саме 13 квітня.

За даними, які пан Валлоссек отримав від виробників відеокарт, GeForce RTX 4070 буде запропонована у двох варіантах з різним рівнем TBP (Total Board Power). Старші версії з 225-ватним показником будуть оснащені роз'ємом додаткового живлення 12VHPWR або парою 8-контактних PCI-E Power. У той же час моделі з 200-ватним TBP отримають один 8-контактний роз'єм додаткового живлення.

У разі майбутніх відеокарт GeForce RTX 4060 Ti та RTX 4060 «зелені» можуть взагалі відмовитися від використання 12VHPWR. На думку німецького колеги, ці моделі зацікавлять тих, хто вирішив оновити свій ПК і не готовий витрачатися на новий блок живлення. До того ж старі добрі PCI-E Power не викликають будь-яких проблем при використанні невеликих корпусів, чого не скажеш про кабелі та перехідники на 12VHPWR, які не рекомендується сильно згинати.

Обговорити в форумі (коментарів: 24)

Всі новини за 21.03.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: