GeForce RTX 4070 отримає модифікацію Founders Edition

У рамках підготовки до релізу GeForce RTX 4070 корпорація Nvidia разом з AIB-партнерами розіслала прес-семпли відеокарти великим «залізним» виданням. Що цікаво, у списку моделей для оглядів опинилася версія Founders Edition. Нагадаємо, що випущена цієї зими GeForce RTX 4070 Ti такої модифікації не отримала.

Зовні GeForce RTX 4070 FE нагадує інші відеокарти серії Founders Edition. Вона отримала систему охолодження з вентиляторами на протилежних сторонах та займе у системному блоці два слоти розширення. З особливостей можна відзначити коротку друковану плату й (12+4)-контактний роз'єм додаткового живлення на торці. Для виведення зображення передбачено три порти DisplayPort 1.4 та один HDMI 2.1.

Офіційні продажі відеокарти GeForce RTX 4070 розпочнуться цього четверга, 13 квітня. За день до цього відбудеться анонс пристрою та, ймовірно, будуть опубліковані перші огляди. У закордонних магазинах відеокарту можна буде придбати за ціною від 599 доларів, що на думку наших колег відповідає рекомендованій ціні моделі Founders Edition.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 30)