ASUS представляє відеокарти GeForce RTX 4080 та RTX 4070 Ti серії ProArt

Компанія ASUS анонсувала відеокарти Nvidia у лінійці ProArt, у рамках якої вже випускаються ноутбуки та монітори для творців контенту. Нові відеокарти орієнтовані на цю ж категорію користувачів та їх особливі вимоги. Висока продуктивність GPU потрібна не тільки в іграх, але й у спеціалізованих додатках для роботи з графікою та відео. Спеціально для них ASUS випустить моделі ProArt GeForce RTX 4080 та ProArt GeForce RTX 4070 Ti.

Від інших відеокарт ASUS новинки відрізняє компактний дизайн. Довжина моделей ProArt лише 30 см при товщині 2,5 слота, тоді як більшість GeForce RTX 4080 та RTX 4070 Ti досягають довжини 33 см при товщині понад 3 слоти. Такі розміри роблять відеокарти ProArt одними з найменших моделей у своєму сегменті. Це забезпечує широку сумісність із різними корпусами, включаючи багато популярних компактних корпусів формату mini-ITX.

Також виробник обіцяє оптимальне поєднання робочих температур та шуму. Це означає помірне нагрівання та приглушений шум, який не створюватиме дискомфорт при роботі за ПК. Під навантаженням ProArt GeForce RTX 4080 видає шум на низькому рівні в 44 дБ, а завдяки технології «0dB tech» вентилятори повністю відключаються для безшумної роботи при малих навантаженнях. Це досягається завдяки продуманій системі охолодження з трьома ефективними вентиляторами Axial-tech, бічними отворами в корпусі для видування повітря та великим вікном у бекплейті для припливу повітря.

Є можливість ручного контролю параметрів за допомогою фірмової утиліти GPU Tweak III. Ви можете встановити різні параметри продуктивності та вентиляторів під певні програми, використовуючи функцію Profile Connect.

Цікаво, що однією з «фішок» серії ProArt виробник називає мінімалістичний дизайн та відсутність підсвічування. Загальний дизайн відмінно поєднується з екосистемою ASUS ProArt, що складається з материнських плат, дисплеїв та периферійних пристроїв.

Покупці відеокарт ASUS ProArt отримують три місяці безплатного доступу до Adobe Creative Cloud.

Джерела:
Videocardz
ASUS

Обговорити в форумі (коментарів: 35)

Всі новини за 15.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: