ASUS ROG Ally підтвердила характеристики у базі Geekbench

Офіційна презентація ASUS ROG Ally не за горами. Вендор поки не розкриває всі характеристики портативної ігрової консолі, що, втім, не завадило їй відзначитися в онлайн-базі тестового пакета Geekbench.  Як і очікувалося, в основу новинки ляже гібридний процесор сімейства AMD Phoenix.

ASUS ROG Ally

Серцем ROG Ally виступить чип із маркуванням Ryzen Z1 Extreme. Це близький родич Ryzen 7 7840U із вісьмома ядрами Zen 4 та графічним блоком RDNA 3-го покоління. Тактові частоти CPU в ході тестування становили від 3,3 до 5,06 ГГц, що можна назвати непоганим результатом для мобільного «камінця». Графічний блок налічує 768 потокових процесорів. Частота iGPU під час бенчмарку не підіймалася вище 800 МГц, тобто оцінити його швидкодію поки що не вдасться.

ASUS ROG Ally

Оснащення ASUS ROG Ally включає 16 Гбайт оперативної пам'яті LPDDR5, твердотілий накопичувач об'ємом 512 Гбайт з інтерфейсом PCI Express 4.0 x4, а також 7-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD та частотою оновлення 120 Гц. Загальні габарити новинки становлять 280×113×39 мм при масі 608 грамів. У ролі штатної ОС виступить Windows 11.

ASUS ROG Ally

Якщо вірити чуткам, офіційна презентація ASUS ROG Ally відбудеться до кінця цього кварталу, а рекомендована ціна новинки становитиме від 649 доларів.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 39)

Всі новини за 20.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: