Ігровий десктоп Acer Predator Orion X поєднує Core i9-13900KS та GeForce RTX 4090

Під час презентації next@acer відбувся анонс ігрового десктопу Predator Orion X. Він виконаний у корпусі об'ємом 15,4 літра, який розділений на три окремі зони. У першій розміщені ключові елементи системи (процесор, материнська плата тощо), у другій знаходяться відеокарта та пара 2,5-дюймових накопичувачів, а у третій — 240-мм радіатор рідинної системи охолодження CPU.

Acer Predator Orion X

У топової конфігурації Acer Predator Orion X оснащений процесором Intel Core i9-13900KS з частотою boost-режиму до 6,0 ГГц та відеокартою GeForce RTX 4090. За їх охолодження відповідають готові СРО, причому найбільший інтерес представляє кулер графічного прискорювача. Вендор розмістив всі елементи системи рідинного охолодження під кожухом відеокарти, а готовий пристрій має трислотове виконання.

Acer Predator Orion XAcer Predator Orion X

Штатна комплектація десктопу передбачає 32 гігабайти оперативної пам'яті DDR5-5600 та два терабайтні накопичувачі M.2. Мережеві можливості представлені 2,5-гігабітним Ethernet й бездротовим модулем Wi-Fi 6E. Також варто відзначити підставку для навушників у верхній частині корпусу, що нагадує маніпулятор робота, та відсік для NVMe-накопичувача M.2 з можливістю гарячої заміни.

Acer Predator Orion X

В європейських магазинах ігровий десктоп Acer Predator Orion X з'явиться у вересні. Ціна та доступність в Україні будуть анонсовані пізніше.

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Всі новини за 21.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: