Ще одним AIB-партнером Intel стала компанія Sparkle. У неї готові три відеокарти Arc A-серії

До AIB-партнерів Intel приєдналася тайванська компанія Sparkle. Цей вендор пішов з ринку відеокарт багато років тому, зосередившись на випуску вбудованих рішень. Однак тепер компанія повертається із власною лінійкою 3D-прискорювачів Arc Alchemist.

Sparkle Arc

Наразі Sparkle анонсувала три нові відеокарти: Arc A750 Titan OC Edition, Arc A750 Orc OC Edition та Arc A380 Elf. Вони обладнані системами охолодження з трьома, двома та одним вентилятором відповідно. Моделі Arc A750 Titan OC Edition та Arc A750 Orc OC Edition отримали заводський розгін GPU до 2300 та 2200 МГц, тоді як Arc A380 Elf функціонує на рекомендованих частотах (до 2000 МГц).

Sparkle Arc

Щодо рівня TDP та енергоспоживання новинок жодної інформації не надходило. Однак у відеокарт Sparkle Arc A750 на торці розпаяні два 8-контактні роз'єми додаткового живлення, а в Arc A380 вони відсутні. Усі три моделі займуть у системному блоці два слоти розширення. Рекомендовані ціни будуть оголошені пізніше.

Sparkle Arc

Нагадаємо, що відеокарти на графічних процесорах Intel Arc Alchemist сьогодні пропонують компанії Gunnir, Acer, ASRock, MSI та Gigabyte.

Джерело:
Benchlife

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 26.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: