Стала відома ціна ASUS ROG Ally із процесором AMD Ryzen Z1 Extreme

Офіційну презентацію портативної консолі ROG Ally компанія ASUS запланувала на 11 травня. Цього дня будуть оголошені детальні характеристики пристрою та, що найголовніше, рекомендована ціна і терміни надходження до продажу. Втім, великі закордонні магазини, зокрема BestBuy, поділилися цією інформацією раніше вказаної дати.

ASUS ROG Ally у конфігурації з процесором AMD Ryzen Z1 Extreme, 16 гігабайтами оперативної пам'яті LPDDR5 та твердотілим накопичувачем на 512 Гбайт буде доступна за ціною від 700 доларів. Вендор також запропонує версію з менш продуктивним чипом Ryzen Z1, але відносно її вартості поки що інформації не надходило. Однак закордонні колеги вважають, що ASUS може знизити її ціну до $500. Це зробить ROG Ally дуже цікавою альтернативою Steam Deck.

Про характеристики процесорів AMD Ryzen Z1 ми розповідали в окремому матеріалі. Інше оснащення ASUS ROG Ally включає 7-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD та частотою оновлення 120 Гц, бездротовий модуль Wi-Fi 6E/Bluetooth 5.2 та акумулятор на 40 Вт·год. Загальні габарити новинки становлять 280×113×39 мм при масі 608 грамів. У ролі штатної ОС виступає Windows 11.

Джерела:
TechPowerUp
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 55)

Всі новини за 27.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: