ASRock готує власні варіанти Radeon RX 7600 та низькопрофільну Arc A380

Офіційна презентація відеокарти Radeon RX 7600 не за горами. Ще один AIB-партнер AMD — компанія ASRock — підтвердив роботу над власними варіантами нового 3D-прискорювача. Вендор планує випустити як мінімум три модифікації: Challenger OC, Phantom Gaming OC та Steel Legend OC.

ASRock

Всі три новинки, як неважко зрозуміти за позначкою «OC», отримали заводський розгін. На думку закордонних колег, вони належать до так званих non-MSRP версій, які коштуватимуть дорожче за встановлену AMD рекомендовану ціну. В основу карти Radeon RX 7600 ляже графічний процесор Navi 33, раніше випробуваний на мобільних 3D-прискорювачах, а відеобуфер буде представлений вісьмома гігабайтами GDDR6 зі 128-бітною шиною. Офіційний анонс новинки очікується 25 травня.

Не забуває ASRock і про розширення асортименту відеокарт на графічних процесорах Intel Arc Alchemist. Найближчим часом компанія випустить низькопрофільну модифікацію Arc A380. Будь-яких подробиць про цю модель, на жаль, поки не повідомляється. До речі, нещодавно через нашу тестову лабораторію пройшла ASRock Intel ARC A380 Challenger ITX 6GB OC.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 05.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: