ASUS ROG Ally з процесором Ryzen Z1 Extreme в Європі коштуватиме €799

Цього тижня компанія ASUS офіційно представить портативну ігрову консоль ROG Ally. Вендор вже деякий час готується до цієї події, всіляко підігріваючи інтерес геймерів та ПК-ентузіастів, проте не поспішає розкривати детальні характеристики та рекомендовану ціну новинки. Вони будуть оголошені цього четверга, 11 травня, після чого в Мережі з'являться докладні огляди пристрою.

ASUS ROG Ally

Зразки ASUS ROG Ally вже були відправлені великим веб-виданням та відомим відеоблогерам, які почали дослідження потенціалу пристрою. В його основу, нагадаємо, ляжуть процесори AMD Ryzen Z1. Вони близькі за параметрами до APU Ryzen 7040U (Phoenix), а до основних відмінностей, наприклад, можна віднести мінімальний рівень TDP : 9 Вт проти 15 Вт. Максимальний тепловий пакет процесорів обох лінійок дорівнює 30 Вт.

За попередньою інформацією, у заокеанських магазинах ASUS ROG Ally можна буде придбати за ціною від $699 та $599 у версіях із процесором Ryzen Z1 Extreme та Ryzen Z1 відповідно. Зрозуміло, в Європі новинка коштуватиме дорожче. За останньою інформацією, топовий варіант ROG Ally обійдеться європейським геймерам у €799. Для порівняння, Steam Deck можна придбати за €419-679 залежно від комплектації.

ASUS ROG Ally

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 36)

Всі новини за 08.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: