Noctua випустить нові кулери для AMD Ryzen Threadripper у третьому кварталі

Австрійський виробник систем охолодження Noctua опублікував оновлений графік виходу нових продуктів. До головних змін можна віднести перенесення виходу наступника суперкулера NH-D15 на 2024 рік, скасування релізу лінійки білих вентиляторів, а також дебют наступного покоління кулерів для процесорів AMD Ryzen Threadripper в третьому кварталі цього року. Це збігається з очікуваними термінами виходу нової HEDT-платформи AMD TR5.

Noctua
CPU-кулери Noctua для платформ AMD TR4/SP3

Офіційних подробиць про процесори AMD Ryzen Threadripper 7000 (Storm Peak) на цей момент не надходило. Відомо, що їхній реліз запланований на другу половину 2023-го, наприклад, раніше ці роки підтвердив голова китайського підрозділу ASUS. За технічними параметрами CPU Storm Peak, найімовірніше, будуть близькі до серверних EPYC Genoa, тобто запропонують до 96 ядер Zen 4

Noctua

Що стосується планів Noctua на найближче майбутнє, то сьогодні компанія представила хаб на вісім вентиляторів із підтримкою ШІМ-управління. Він отримав назву NA-FH1, оснащений магнітними кріпленнями, захистом від перевантаження по струму та короткого замикання. Рекомендована ціна новинки — $34,9.

NoctuaNoctua

Обговорити в форумі (коментарів: 34)

Всі новини за 09.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: