Zotac анонсувала міні-комп'ютер ZBox PI430AJ з ультразвуковою системою охолодження

Наступного тижня стартує виставка Computex 2023, в рамках якої відбудеться анонс безлічі високотехнологічних новинок. Зокрема, на стенді компанії Zotac демонструватиметься міні-комп'ютер ZBox PI430AJ із безвентиляторною системою охолодження. Замість традиційних «вертушки» та радіатора у ньому використані інноваційні модулі AirJet Mini від компанії Frore Systems.

Zotac ZBox PI430AJ

В основі неттопа Zotac ZBox PI430AJ лежить платформа Intel Alder Lake-N. «Серцем» новинки послужив процесор Intel i3-N300 з вісьмома енергоефективними ядрами на частоті до 3,8 ГГц та 7-ватним рівнем TDP. Оснащення міні-ПК включає до 16 Гб оперативної пам'яті LPDDR5 й твердотілий накопичувач місткістю до 1 ТБ, а за обробку графіки відповідає вбудоване відеоядро Intel UHD. Загальні габарити системи становлять 115×76×22 мм.

Zotac ZBox PI430AJ

Як було зазначено вище, головною «фішкою» ZBox PI430AJ стала система охолодження від Frore Systems. Модуль AirJet Mini являє собою невеликий прямокутний блок товщиною всього 2,8 мм. У ньому знаходиться тонкий мідний радіатор, а за створення повітряного потоку відповідає набір мембран, що вібрують з ультразвуковою частотою. Один такий модуль справляється з відведенням 5,25 Вт тепла, тому Zotac встановила у новому міні-ПК два AirJet Mini.

Zotac ZBox PI430AJ

У продаж міні-комп'ютер Zotac ZBox PI430AJ має надійти у другій половині цього року.

Zotac ZBox PI430AJ

Джерело:
Tom's Hardware

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 24.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: