Еталонна Radeon RX 7600 «не дружить» з деякими кабелями живлення (оновлено)

Вчора у продаж надійшла найдоступніша відеокарта з архітектурою RDNA 3-го покоління — Radeon RX 7600. Зараз новинка доступна лише у виконанні AIB-партнерів, проте незабаром AMD почне пропонувати модель еталонного дизайну. Її майбутнім власникам важливо буде переконатися у надійному контакті кабелю додаткового живлення.

З'ясувалося, що (6+2)-контактні кабелі не вдається повністю вставити в роз'єм через прорахунки в конструкції еталонної Radeon RX 7600. Цьому перешкоджає бекплейт відеокарти. При використанні цілих 8-контактних кабелів PCI-E Power такої проблеми не виникає, а моделі від AIB-партнерів AMD виявилися «всеїдними». У будь-якому випадку, охочим придбати еталонну Radeon RX 7600 не варто забувати про цю неприємну особливість відеокарти.

AMD відреагувала на повідомлення про проблеми сумісності еталонної Radeon RX 7600 та деяких кабелів живлення. Чипмейкер запевнив, що у фінального варіанту, який надійде в магазини, цей недолік буде усунено.

«Ми дуже задоволені обсягом карт Radeon RX 7600, доступних у всьому світі від наших партнерів AIB. Ми очікуємо, що в найближчі тижні з'являться карти еталонного дизайну RX 7600 з конструкцією, що підходить для всіх кабелів живлення», — заявив представник AMD.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 50)

Всі новини за 26.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: