ASUS показала GeForce RTX 4070 без роз'ємів додаткового живлення

ASUSTeK Computer представила свою альтернативу кабелям додаткового живлення для графічних прискорювачів. У штаб-квартирі вендора редакція WCCFTech змогла ознайомитися з відеокартою GeForce RTX 4070, у якої на торці відсутні будь-які роз'єми.

ASUS

Для живлення незвичайної GeForce RTX 4070 використовується пропрієтарний конектор поруч зі слотом розширення PCI Express x16. Він розрахований на подачу до 600 Вт потужності, тобто може вважатися повноцінною заміною роз'єму 12VHPWR. Щоправда, використовувати таку відеокарту можна буде лише разом з особливою материнською платою.

ASUS

ASUS

ASUS продемонструвала модель Z790 TUF Gaming для чипів Intel LGA1700, у якої більшість роз'ємів перенесено на зворотню сторону. Для живлення відеокарти на ній передбачено конектор під маркуванням GC_HPWR, до якого на звороті підведені PCI-E Power та 12VHPWR. У продаж незвичайні новинки мають надійти до кінця цього року.

ASUS

В ASUS також готовий корпус, який зможе прийняти на борт вищеописану відеокарту та материнську плату. Цілком ймовірно, що як мінімум спочатку компанія пропонуватиме їх у складі готового рішення.

ASUS

ASUS

Обговорити в форумі (коментарів: 69)

Всі новини за 29.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: