ASUS покращила продуктивність ROG Ally в енергоефективних режимах

У середині червня до продажу надійде портативна ігрова приставка ASUS ROG Ally. Зараз компанія зайнята доопрацюванням програмного забезпечення пристрою та, згідно з останньою інформацією, досягла помітних успіхів у цьому напрямку. Зокрема, ASUS вдалося підвищити швидкодію ROG Ally в енергоефективних режимах.

ASUS ROG Ally

У перших оглядах ASUS ROG Ally демонструвала порівняно низьку продуктивність за невисоких рівнів TDP. Наприклад, при 15-ватному обмеженні пристрій іноді поступався Steam Deck, яка оснащена слабкішим процесором. Свіже оновлення прошивки виправило цю ситуацію й тепер ROG Ally за швидкодією в енергоефективних режимах можна порівняти з AyaNeo 2S на базі процесора AMD Ryzen 7 7840U.

ASUS ROG AllyASUS ROG Ally

Офіційний реліз ASUS ROG Ally заплановано на 13 червня. Цього дня стане доступна для покупки флагманська модель з 512-гігабайтним накопичувачем, 16 ГБ пам'яті LPDDR5-6400 та процесором AMD Ryzen Z1 Extreme. Цей «камінець», нагадаємо, пропонує вісім ядер Zen 4 та вбудовану графіку RDNA 3 на 12 Compute Units. Рекомендована ціна топової версії ROG Ally — $699/€799 (США/Європа).

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 30.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: