У відеокарт Gigabyte є проблеми із текстолітом. Компанія відмовляє у гарантійному ремонті

Відомі відеоблогери, зокрема Louis Rossmann та JayzTwoCents, звернули увагу на проблеми з відеокартами Gigabyte. У Мережі набралося чимало скарг від невдатних власників, яким компанія відмовила у гарантійному ремонті через фізичне пошкодження. Внаслідок цього їм доводиться звертатися до незалежних сервісних центрів, які відзначають наплив відеокарт з однотипним дефектом.

Gigabyte

Всі приклади вказують на конструктивний недолік, що викликає тріщину в області поруч з інтерфейсом PCI Express x16. Це призводить до обриву провідників у внутрішніх шарах друкованої плати, через що відеокарта більше не вмикається. Гарантія Gigabyte не розповсюджується на фізичні пошкодження, тому користувачі залишаються з несправними відеокартами.

Gigabyte

Гарна новина полягає в тому, що проблему можна вирішити, оскільки вона не торкається графічного процесора, відеопам'яті або компонентів VRM. Ремонт доріжок друкованої плати — звичайна справа для сервісів з ремонту електроніки, але це не змінює того факту, що вищеописана проблема є досить масовою та зачіпає саме одну марку.

Gigabyte

Цікаво, як швидко Gigabyte відреагує на цю проблему з огляду на те, що увагу до неї тепер привернули відеоблогери з мільйонами підписників.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 89)

Всі новини за 10.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: