Dark Base Pro 901 — новий флагманський корпус від be quiet!

Німецька компанія be quiet! анонсувала надходження до продажу флагманського корпусу Dark Base Pro 901. Це довгоочікуваний спадкоємець моделі Dak Base Pro 900, в якому вендор об'єднав усі свої актуальні напрацювання. Загальні габарити новинки становлять 604×275×569 мм при масі близько 16,3 кг, а всередині знайдеться місце для материнських плат формату XL-ATX.

До головних особливостей новинки виробник відносить змінні верхню та фронтальні панелі, завдяки чому власники зможуть вибрати між максимальною продувністю та безшумною роботою, бездротовий зарядний пристрій для гаджетів у верхній частині корпусу, універсальний тримач для відеокарти та універсальний піддон материнської плати з можливістю збірки інвертованої системи. Зрозуміло, не обійшлося без світлодіодного підсвічування.

Усередині Dark Base Pro 901 є місце для радіаторів СРО типорозміру до 360/420 мм, восьми карт розширення, семи 3,5- та шістнадцяти 2,5-дюймових накопичувачів. У комплект поставки входять три 140-мм вентилятори Silent Wings 4 з підтримкою ШІМ-керування швидкістю. На панелі вводу-виводу доступні чотири порти USB 3.2 Type-A та один Type-C, пара 3,5-мм аудіороз'ємів, а також елементи керування підсвічуванням та вентиляторами.

Детальніша інформація про корпус be quiet! Dark Base Pro 901 наведена на сайті виробника. В Європі він стане доступним для покупки наприкінці цього місяця за рекомендованою ціною €320. На український ринок корпус надійде на початку липня.

Обговорити в форумі (коментарів: 36)

Всі новини за 13.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: