Intel випустить процесори Raptor Lake Refresh у середині осені

У Мережі з'явилася свіжа інформація щодо планів Intel по оновленню асортименту процесорів. Окрім мобільних чипів Meteor Lake в найближчому майбутньому вийде лінійка CPU Raptor Lake Refresh для настільної платформи LGA1700. За традицією Intel почне з випуску оверклокерських процесорів K-серії. Вони стануть доступні для покупки у жовтні.

Intel

Реліз чипів Intel Raptor Lake Refresh із заблокованим множником відбудеться орієнтовно у листопаді-грудні цього року. Використовувати їх можна буде з материнськими платами на чипсетах Intel 600-/700-ї серії після оновлення прошивки UEFI.

У четвертому кварталі також вийдуть процесори Meteor Lake-H для ігрових ноутбуків, а десктопні Meteor Lake-S, за даними джерела, були скасовані. Замість них наприкінці 2024-го або на початку 2025-го вийде сімейство Arrow Lake-S разом із новою платформою LGA1851.

Крім того, на початку наступного року модельний ряд чипів для HEDT-платформи LGA4677/W790 поповниться сімейством Sapphire Rapids Refresh. Воно сформує лінійки процесорів Xeon W-2500 та W-3500.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 45)

Всі новини за 17.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: