ASUS оснастила відеокарту GeForce RTX 4060 Ti роз'ємом M.2 для NVMe-накопичувача

ASUSTeK Computer показала цікаву модифікацію відеокарти GeForce RTX 4060 Ti Dual. Відмінною рисою новинки став роз'єм M.2 для твердотілого накопичувача. Відразу відзначимо, що це не аналог 3D-прискорювача Radeon Pro SSG, «фішка» якого полягала у використанні SSD як додатковий відеобуфер.

ASUS GeForce RTX 4060 Ti

Задум ASUS полягає в тому, щоб більш ефективно використовувати слот розширення PCI Express x16, в який встановлена відеокарта. Нагадуємо, що GeForce RTX 4060 (Ti) оснащені інтерфейсом PCI-E 4.0 x8. Лінії, що залишилися, можна використовувати для підключення інших пристроїв, зокрема NVMe-накопичувачів, причому в теорії на подібній відеокарті можна розмістити відразу два роз'єми M.2.

ASUS GeForce RTX 4060 Ti

Крім того, встановлений на відеокарті SSD буде отримувати додаткове обдування, що може бути актуально при використанні високошвидкісних пристроїв з «гарячою вдачею». В іншому перед нами звичайна GeForce RTX 4060 Ti.

ASUS GeForce RTX 4060 Ti

В цей час вищеописана ASUS GeForce RTX 4060 Ti Dual має статус концепту. І поки важко сказати, чи надійде вона колись у продаж.

Джерело:
ASUS

Обговорити в форумі (коментарів: 46)

Всі новини за 02.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: