Нове підтвердження акції AMD з безплатним Starfield для покупців процесорів та відеокарт

Нещодавно ми писали, що на торговому майданчику Newegg з'явилася спеціальна сторінка для спільної акції AMD та Bethesda. У комплекті із певними процесорами покупці зможуть отримати безплатну копію гри Starfield. Тепер надійшло підтвердження запуску акції від тайванського підрозділу AMD. Згідно з інформацією з тайванського сайту, акція проходитиме з 11 липня по 30 вересня і поширюється вона не тільки на процесори AMD Ryzen 7000, але й на відеокарти сімейства RDNA 3 та RDNA 2.

Повний список продуктів наведено нижче. Акційні процесори починаються з Ryzen 5 7700, а відеокарти з Radeon RX 6600. Тобто подарунковий Starfield буде доступний для всіх покупців актуальних відеокарт AMD, за винятком ультрабюджетних рішень серії RX 6500/6400. Покупці дорожчих продуктів отримають Starfield Premium Edition, що передбачає можливість грати за 5 днів до офіційного релізу. Покупці дешевших продуктів отримають стандартне видання.

Гра офіційно стартує 6 вересня цього року. Це один із найбільш довгоочікуваних ігрових проєктів року й хороший стимул для покупки нової відеокарти Radeon. Раніше було оголошено про співпрацю AMD та Bethesda для оптимізації гри під процесори Ryzen та графічні карти Radeon. Відомо, що у грі буде технологія масштабування AMD FSR 2.

Чекаємо на офіційний старт акції.

Джерело:
videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 09.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: