Intel і ASUS домовилися про випуск та підтримку міні-комп'ютерів NUC

Минулого тижня корпорація Intel анонсувала плани згорнути виробництво лінійки комп'ютерів NUC (Next Unit of Computing). Надалі ПК такого формату випускатимуть виключно партнери процесорного гіганта. Intel та ASUS тим часом підписали угоду, в рамках якої тайванський вендор продовжить виробництво, продаж та підтримку актуальних комп'ютерів Intel NUC на процесорах Core останніх поколінь.

Intel ASUS

«Наша команда розробників систем NUC створила унікальні продукти, які стимулювали інновації на ринку малого форм-фактора. Оскільки ми змінюємо нашу стратегію, щоб дозволити партнерам екосистеми продовжувати інновації та зростання продуктів NUC, нашим пріоритетом є забезпечення плавного переходу для наших клієнтів та партнерів. Я з нетерпінням чекаю, коли ASUS продовжить випускати виняткові продукти та підтримувати клієнтів наших систем NUC», — заявив Сем Гао (Sam Gao), віцепрезидент Intel та генеральний менеджер Intel Client Platform Solutions.

У рамках вищезгаданої угоди з Intel компанія ASUS отримає ліцензію на лінійку систем Intel NUC. Це дозволить їй випускати та продавати комп'ютери NUC на базі процесорів Intel Core з 10-го по 13-те покоління, а також розробляти нові моделі. Для цього тайванці створять новий бізнес-підрозділ під назвою ASUS NUC BU.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 19.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: